понеделник, 21 май 2012 г.

Детската стая


Когато става въпрос за детска стая кое е първото нещо което ви хрумва? В повечето случаи играчки, единични или двуетажни легла и малко, но функционална мебелировка. Всичко това го има в днешните  ни предложения. Цветовата палитра, красивите бюра и необикновената аранжировка говорят много за отношението и индивидуалността ни към най-милите ни същества, а именно децата.

При проектирането на всяка една детската стая сме имали предвид, че това е мястото от дома, в което трябва да вложим креативност и авантюризъм, да дадем на детето неговото лично пространство. Стаята трябва да бъде проектирана така, че водещи да са вкусът и индивидуалността на малчугана, за който е предназначена. Въпреки това, тя трябва да бъде и функционална, за да могат вещите да бъдат правилно съхранени и детето да използва стаята както за учене, така и за игра.

Детските стаи които представяме имат както място за забавления и игра, така и напълно функционални кътове за сън и съхранение на вещите на малките собственици – дрехи, играчки и разни полезни нещица.
Всеки проект съдържа трите най-необходими елемента за обзавеждане на детска стая – легло, място за съхранение - гардероб и скрин, и разбира се, бюро, като към тях могат да се добавят и различни допълнителни декоративни елементи.

Декорация на детската стая е забавен процес и ако детето е достатъчно голямо, може да също да участва в него. 

Обзавеждането на стаите е съобразено това, че децата растат бързо и техните предпочитания, и вкусове се менят с времето.  Също така с факта, че техните нужди се променят с израстването. Затова, при създаването на интериорния проект на детската стая  препоръчваме и предвиждаме бъдещите нужди и изисквания на малките обитатели
.
Вариациите в дизайна могат да бъдат много, но винаги е предизвикателство да се спести малко място, без да се прави компромис с красотата и естетиката при обзавеждането на стаята. Фокусът тук е, освен да направим детската стая светла, тя да е проветрива, умерено цветна и безопасна, за да може детето да се чувства комфортно, но освен това и да му е интересно в нея. Имайки  предвид тези неща, отдаваме голяма важност при избора и изработката на най-подходящите мебели за конкретния проект.

Според психолозите оптимистичното мислене се заражда още в детството. За това, за нас най-отговорната и вълнуваща задача е да  създадем интериорен проект за детска стая. Избрали сме за вас една разнообразна колекция от седем интериорни проекта на такива стаи, индивидуално проектирани за деца в различни възрасти. Сред избраните има тематични, забавни, романтични или просто невероятно красиви в своите уникални съчетания. 

Весела стая за две малки госпожици

Стая за малък господин


Романтично обзавеждане на момичешка стая

Лично пространство на тинейджър
 Точки и балерини за малка госпожица


Младежка стая и кабинет в едно 
Слънчева стая за двама малчуганаНяма коментари:

Публикуване на коментар